Hadde jeg bare visst at det handlet om hormonbalansen…

"Jeg følte meg som en sint, gammel kone." Migrene, tretthet, tristhet, vektøkning – årene frem til overgangsalderen var virkelig tøffe for Anja Ellehave, og hun følte hun måtte ned i tid på jobben sin. Men så fant hun en løsning som fikk henne på rett spor igjen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
  • fortalt til facebook-gruppen NHT Naturlig Hormonterapi

Nå har jeg fått NHT-veiledning siden august og det har virkelig forandret livet mitt! Men hvis jeg bare hadde visst at jeg «bare» trengte å rette opp den hormonelle ubalansen min, kunne jeg hatt en helt annen livskvalitet det meste av livet. Vel, men jeg er glad for at jeg nå har det så bra som jeg ikke hadde turt å drømme om – og at slankeprosjektet nå endelig ser ut til å kunne lykkes, for hvor har det bare alltid vært en håpløs kamp . Jeg er bare SÅ takknemlig – for boken – for min NHT-veileder – og for denne gruppen !!

Jeg er 48 år gammel og har faktisk ikke nådd overgangsalderen ennå. Men likevel hadde jeg mange symptomer: En enorm tretthet, tristhet og generell mangel på energi og overskudd til en viss grad, så jeg tenkte på om jeg kunne ha en depresjon. Jeg vurderte å gå ned i tid fordi jeg rett og slett ikke kunne henge med og bare følte meg som en sint gammel kone.
I tillegg hadde jeg lagt på meg mye og var bekymret for om noe var galt med stoffskiftet, fordi jeg hadde en del symptomer som tydet på det: Treg mage med tendens til forstoppelse, forkjølelse, og slik at vekten bare økte og steg, uansett hva jeg gjorde – og at jeg ikke hadde noen metthetsfølelse og konstant søtlyst.
Jeg hadde vanskelig for å huske og konsentrere meg. Og så hadde jeg en migrene som ingen kunne hjelpe meg med.
Og jeg har virkelig prøvd ALT, det har vært skikkelig slemt, og jeg er fylt opp av SÅ mye medisin at det er et mirakel at verken lever eller nyrer er borte. Alle disse tingene har bare blitt så mye bedre.

Den første var at fordøyelsen min fra første dag fungerte normalt, at jeg fikk «varmen» igjen, alltid har vært frossen og kald (kalde hender, føtter og lår) og så fikk jeg mer energi, ble gladere og kunne bedre se ting. . Og ikke minst har jeg temmet migrene. Det er godt nok nesten som å gi et helt nytt liv i gave.

Fra nesten å gi opp og tro at jeg bare måtte leve med det, har jeg nå en tro på at jeg nok skal bli frisk igjen. Jeg vet, det er veldig individuelt, hvor dårlig du har det og hvor godt du får det, men jeg snudde virkelig utviklingen, og det var den lille solstrålehistorien jeg ville dele. Det er så viktig å gi andre håp og tro på at ens liv kan bli bedre så lenge man blir guidet i riktig retning.

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Bli en NHT®-sertifisert hormonterapeut med

Skandinavias største utdanning innen naturlig hormonterapi

Les mer på nht.dk

Interessert i NHT? Så bli med i facebookgruppen her:

Hormoner trenger vitaminer

Hormonene er avhengige av en lang rekke vitaminer og mineraler. Uten dem kan de ikke dannes i det hele tatt – og uten dem kan ikke kroppen utføre de viktige ordrene som hormoner gir til cellene.

Opplevelser med NHT® – se Mer på vår danske nettside >

Få vårt nyhetsbrev

Vi hjelper kvinner til å hjelpe seg selv.

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤